Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

tiistai 1. marraskuuta 2011

Vauvalle...

...syntyi jo viimeviikolla uusi villapipo ja tumput. Lakkimalli on vanha tuttu ja tosihelppo kypärälakin malli. 30 silmukkaa on tässä lakissa.

 VAUVAN KYPÄRÄLAKKI JA TUMPUT
Koko n. 3 kk:n ikäiselle
Lanka: Novita Wool valkea ja Rose Mohair persikka
Ohje: Lakkiin vanhasta Novita-lehdestä
Tumput omasta päästä


Lakkia koristaa kukkakehikolla tehty kukkanen.
Näistä tuli aika paksut, joten vielä ei ole näille tarvetta. Lakki onkin vielä hieman reilu. Koristeeksi tehin lakkiin kukkasen Mohairista kukkakehikon pienimmällä mallilla. Keskelle virkkasin valkealla Woolilla ketjusilmukkaketjun koristeeksi napin puutteessa. Pitäisi oikeastaan haalia vähän koristeellisia nappeja joita voisi tähän käyttää. 

Oltiin viime viikko syyslomalla koko porukka. Tai isännällä oli viimeinen isyyslomaviikko. Pohjosessa käytiin reissu. Sattu vaan aika harmaat kelit, vaan ei siellä onneksi vettä tainnu sataa ku yhtenä iltana. Automatkat meni vauvan kanssa ihan mukavasti. Mennessä pysähyttiin kerran ja tullessa kaks kertaa. Ohan tuo 400 kilometrin huikonen aika pitkä matka tuommoselle pikkuselle kyyhöttää jossain kaukalossa turvavöihin sidottuna. 

Sain alotettua lomalla jo toista työtä. Virkatut sukat piti alkaa kokeilee, et minkälaiset niistä tulee. Toinen sukka on jo valmiina ja toista hieman alotettu. Eikhän seki tässä pikkuhiljaa valmistu.

Tiistaipäivän jatkoja!


5 kommenttia:

 1. Onpa nätti setti! Niin vauvanhempeä :)

  VastaaPoista
 2. Oikein kauniit lakki ja tumput! Ihan kukka:D Minä en ihan heti meinaa virkata sukkia.

  VastaaPoista
 3. Kukkakehikko on kyllä kätevä, nuo sopii moneen paikkaan. Mulla on semmonen millä saa tehtyä vain kahta kokoa, noin pieniä siitä ei harmikseni tule ollenkaan.

  VastaaPoista
 4. Voi mieten suloinen myssy ja lapsetkin :)

  VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!