Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

torstai 10. marraskuuta 2011

Leikkiä valokuvilla

Latasin tässä taannoin kuvankäsittelyohjelma Photoscapen koneelle. Ladata voi ilmaiseksi täältä. Ohjelma on suomeksi ja siihen kyllä jää koukkuun. Monella blogistilla se näkyy käytössä olevankin. SUOSITTELEN! Aika monta tuntia on jo vierähtäny sen parissa testaillen eri ominaisuuksia, joista en varmaan oo viel puoliakaan käyny läpi.


Vauvan varpaat ja kädet on olleet mm. kuvauskohteina. On ne niin piskuiset ja ihanat. :D

Ja eilen oli taas ihan mahtava täysikuu, jota piti käydä kuvaamassa. Pakkasta oli aamulla peräti -7! Koko päivän oli siinä nollan tuntumassa ja iltasella taas pakasti. Kuurakaan ei päässyt päivän mittaan sulamaan vaan nyt siellä on taas märkää ja harmaata. 
Muutaman suht onnistuneen kuvan sain, en oikein edelleenkään hallitse kaikkia järkkärin ominaisuuksia. (Kun ois aikaa perehtyä... :/ ) Näkyy siellä ihan tähdetkin. :D

Tämä neiti ootti ihan kärsivällisenä mamman zoomaillessa. 

"Jatkettasko jo lenkkeilyä???"
Lämmin koti oottelee...


Ikkunassa ikkunavalot, joita olen vuosia varjellut läpi kaikkien muuttojen Norjasta asti. :D

Mukavata torstaipäivän jatkoa ja viikonlopun odottelua!

4 kommenttia:

 1. Onpa tunnelmallinen ikkuna! Lienee sitä ihan ilman kuvankäsittelyohjelmaakin:) Tuollaiset ohjelmat on kyllä näppäriä, varsinkin kun eräiden muiden ohjelmien lisenssihinnat on aikalailla pilvissä.

  VastaaPoista
 2. Ihanat valokuvat! Nuo vauvan jalat ovat yksi mailman söpöimpiä kuvauskohteita. Täällä ei ole vielä ollut pakkasta mutta kuulemma ensiviikolla tulee. Leppoisaa torstain jatkoa:D

  VastaaPoista
 3. No IHANIA kuvia! Voi kunpa itelläki joskus riittäs aikaa tsekata sitä photoscapea. Nyt vaan sen verran käytän, et rajaan ja isken oman nimmarin. On siihenki kyllä ylikätevä =) Pitääpä tässä yön tunteina alkaa tutkaileen.

  VastaaPoista
 4. Tuo pikku jalka on kyllä niin suloinen :)

  VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!