Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

maanantai 7. marraskuuta 2011

Synttärilahja

Siskonpoika täyttää vuoden ja ihan pikaisesti tuossa torstaina huomasin, että voisin tehdä hälle kaulahuivin. Mallikin oli jo tiedossa kun sen bongasin tässä SINULLE -blogista. Malli oli jo muutenkin tuttu, olen joskus taannoin tehny omalle tyärelle samanmoisen. Langat on jämäkeristä lankavarastosta. Harmittaa vain kun ei ollut yksiväristä Nallea ollenkaan. Mutta eikös lapsella ole kiva olla vähän väriä. Tässä sitä ainakin on. :D

 AVAIMENREIKÄKAULALIINA
Lanka: Novita nalle värikäs ja ruskeakirjava
Puikot: nro 3 (30 silmukkaa)


Tässä kuvassa näkyy "avaimenreikä". 

Huivi on kudottu ainaoikealla. Avaimenreikää varten jaoin silmukat kahdelle puikolle. Jokatoisen toiselle puikolle. Kudoin 1o, 1n -joustinta 15 silmukalla ja yhdistin silmukat sitten yhdelle puikolle (30 s).  Toisessa päässä huivia kudoin joustinta varten kaikki silmukat kaksi yhteen, niin että puikolla oli 15 silmukkaa. Joustimen jälkeen lisäsin taas silmukat langankierrolla, jolloin oli taas 30 silmukkaa puikolla. Helppoa kuin heinänteko!

Tämä päivitys tulee hieman viiveellä, sillä nyt on perjantai. Huomenna lauantaina vietetään siis pojan synttäreitä. Pysyköön huivi siis vielä salaisuutena myös pojan äidille. Pakettiin sujahtaa myös muutakin huivin lisäksi.

3 kommenttia:

  1. Kivan pirteä huivi! Olen itsekkin tehnyt noita huiveja joskus, päät vaan olivat kolmiot. Kivan mallinen huivi kummallakin tavalla:D

    VastaaPoista
  2. Näyttää hauskalta ja nätiltä juurikin näin monivärisenä. Kelpais mullekkin. :D

    VastaaPoista
  3. no todellakin turhaan harmittaa ettei ollu yksvärisenä. On just hieno näin! :) (Ja mä en sitäpaitsi ees huomannu, et siinoli montaa eri lankaa, mä luulin et se on niitä värikeriä missä vaihtuu välillä)

    VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!