Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

maanantai 22. elokuuta 2011

Tilaustöitä

Täällä vielä ollaan. Siis yhtenä kappaleena. :D Eilettäin laitettiin vähän makuuhuonetta uuteen kuosiin, kun meinaa tulla ahdasta pinnasängyn kanssa. Vaan taitaa olla niin, että vielä kerran pitää kalusteet pyöräyttää ympäri. Kaikki jutskat ei mahtunu niinku olin laskeskellut. AARGH! Harmittaa niin vietävästi.

Mutta, käsitöiden parissa harmitus vähän lievenee... :D

Tällaisia on syntynyt.


Villasukat 1-vuotiaalle
Lanka: Novita seiskaveikka musta 
Puikot: nro 3
Malli: Perussukka, joustin 1o, 1n.

Nämä siis menossa ystävän pojalle. Samalle, jolle tehin pitkät mustat pitsisukatkin. Sukkia on tilauksessa muitakin, vaan en ole niitä vielä aloittanut. Jos sitten tähtäis Sukkasatoon niiden kanssa. Langat on tosin jo valmiina. Turkoosia on tulossa tilaajan toiveen mukaan. Onneksi lankaa vielä löytyi kun olin jo ostamassa kakkosvärivaihtoehtoa valkoista. 

Tänäaamuna valmistui sitten pipo, tilaustyönä tämäkin. Lähteepi ehkä jo huomenissa postissa kohti etelää 1-vuotiaalle siskonpojalle. Lippapipo 1-vuotiaalle
Lanka: Novita seiskaveikka uutuusväri pellava ja luonnon valkea
Koukut: nro 4 ja 3.
Malli: Oma (ohje sivupalkissa)

Toivottavasti mahtuu saajalleen. On kyllä mitattuna hieman isompi ja pidempi kuin edellinen kesäpipo. Pitäisi siis yltää hyvin myös korville ja mahtua alulakin kanssa. Ei tätä varmaan ilman alulakkia hirveästi pysty pitämäänkään, kun lanka on aika karkeaa. Mutta toiveissahan olikin juuri alulakin kanssa sopiva koko. Tosin villalangalla on se hyväpuoli, että sitä voi vähä singutella, niin sopii paremmin. 

Kiitokset ihanista kommenteistanne! Nyt kotihommiin ja suunnittelemaan uusia käsitöitä.

1 kommentti:

  1. Kivoja pipoja ja kivat sukat! Lasten neuleissa on se hyvä puoli, että ne tulevat aika inhimillisessä ajassa valmiiksi.

    VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!