Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Polvisukat...

... uunista ulos! :D
Malli: Novita Syksy 2011
Lanka: Novita seiskaveikka purppura-liila (uusi väri)
Puikot: nro 3.5
Koko: 39

Luonnossa väri on ehkä aavistuksen tummempi entä näissä kuvissa. Juuri vähän. Nämä on kiva vetästä jalkaan ilmojen viiletessä, syysillan hämärässä, kynttilän valossa. Aah! Lankaa meni reilu kerä. Yhdestä kerästä tuli yksi sukka ja toisen koko varsi. Lanka vaihtui juuri kantapään aloituksessa. Ja raitoja oli hieman hankala tasottaa, joten en sitte kattonu ollenkaan aloitusta samaan kohti. 
Lankaa siis vielä jäi ja siitä suunnittelin joko toiset sukat tai sitten vois tehä lapaset tätä samaa sarjaa. Samalla pitsillä. Pitsikuvio oli helppo ja ihan näyttävän näköinenkin. 

Tänään on muuten jo 37 viikkoa täynnä... ja pikkuhiljaa alkaa myös tuntua siltä. Alan olee sellainen kömpelö valaskala... ainakin aamuisin ylösnoustessa. Päivän mittaan onneksi vähän vetreytyy. Vaan eipä taho muuta jaksaa tehäkkään kun käsitöitä. 

Mutta! Hyvää viikon jatkoa kaikille ja kiitokset ihanista kommenteista.

3 kommenttia:

  1. Tulipa hienot, paljon hienomman näköiset kun siinä lehdessä! Tämä lanka näyttää vaaleammalta kuvassa kun luonnossa, mullekkin kävi niin. Mukavaa käsityöpäivää sinulle:D

    VastaaPoista
  2. Kyllä on nätit ja vauhdilla olet saanut ne valmiiksi! Itte kattelin samoja sukkia tuosta lehdestä ja ovat vasta työlistalla.

    VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!