Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

perjantai 12. elokuuta 2011

Lankavaraston tyhjennystä

Toissapäivänä oli tosiaan koukulla Huopasta. Piiiitkästä aikaa. Ja tällaisia siitä Huopasesta sain aikaan.

Näissä ennen pesua.


Pesun jälkeen
Pannulaput 4 kpl.
Malli: Novita -lehti (kevät 2010?)
Lanka: Novita Huopanen 
Virkkuukoukku nro 8. 
Nämä oli tosi helpot tehdä ja valmista tuli nopeasti. Lankoja vielä jäi. Jospa niistä kehittelis jotain muuta. 
Eilettäin oli sellainen päivä, jotta mitähän tekis. Tänäänkin vielä olen mielessä pyöritellyt seuraavaa rojektia. Ei ole vielä tiedossa mitä sitä rupeis seuraavaksi tekemään. Plaah! Vähän alkaa tökkiä tämä odottelukin. Viikonloppu edessä ja ei varmaan ole tulossa mitään päivityksiä siis.

Noh! Onneksi tänään paistaa kauniisti aurinko ja ilmakin oli aika lämmin verrattuna viimepäiviin. Ja lämmintähän se on luvannukki. Lapset on vielä vapaalla viikonlopun ja maanantaina alkaa taas talven uurastus koulunpenkkiä kuluttaen. Itse ilmoittauduin eilen avoimeen yliopistoon terveyshallintoa lukemaan. Toivottavasti sitä ehtii syksyllä ees jollain luennolla käydä. Valitsin vain yhden osa-alueen, en koko sydeemiä. Kun ei oikein tiedä miten ehtii vauvan kanssa. Mut jospa tuon 7 opintoviikkoa kuiten sais käytyä syksyn aikana.
Aurinkoista perjantai-päivän jatkoa ja mukavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Kauniit kukkapatalaput! Tekee itsekkin mieli huovuttaa kun näkee näissä blogeissa kivoja huovutuksia:D Mukavaa viikonloppua:D

  VastaaPoista
 2. Kivoja patalappuja nuo kukkaset ja hyvin ne ovat kutistuneetkin :))

  Mukavaa alkavaa viikkoa, neuleen parissa !

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommentista :) Mulla on menny ihan tuo pannulappujen ohje Novitassa ohi, nuohan on ihanat! Mulla nuita huopasia kertyny sen verran, että pitääpä ottaa pannulappuja koukulle kunhan saan vaavin haalarin valmiiksi :) Mukavaa odotusta sinne myös!

  VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!