Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

torstai 28. lokakuuta 2010

Syyslomalla

Puolivälissä syyslomaa mennään. Alkuviikko oltiin etelässä pienen söpöläisen ristiäisissä, joita vietettiin sunnuntaina. Virkkaamani kastemekko pääsi käyttöön siis jo toistamiseen.

Tästä pienestä söpöläisestä tuli Milo. Kaksi muutakin nimeä oli, mutta ne jääköön salaisuudeksi. Suvussa kulkevia nimiä molemmat. Toinen nimi isältä sekä myös äidin isän isältä ja kolmas äidin isältä. Poika jaksoi kiltisti koko kastetoimituksen ajan.

Met olimma mummon ja ukin sekä lasten kanssa vuokramökillä pari yötä. Mökki oli ihan luksus! Saunottiin joka ilta ja käytiinpä järvessäkin pulahtamassa, vaikka mittari oli miinuksen puolella. Tuloiltana oli täysikuu ja tässä pari kuvaa siitä.
Kuvien ottohetkellä oli ihan pilkkopimeää. Hieman vain mökin valot heijastaa kuvissa. Ensimmäiseen kuvaan on tullut salama. Alimmassa kuvassa on myös lapset päässy kuvaan laiturin päässä, sekä yksinäinen tähti taivaalla.

Ja kuutamoyö oli myös viimeinen yö. Olin jo menossa nukkumaan (muut jo nukkui). Sammuttelin valot ja katsoin, että miten se on silti niin valoisaa, jäikö johonki valot. Mutta kuuhan se siellä vaan möllötteli taivaalla.


Tämä kuva on otettu mökin lasioven läpi sisältä. Tästä tuli jotensakin maalauksellinen. Aattelin ehkä juuri tämän teettää seinälle canvastauluksi.

Tänään suunnataan vielä loppulomaksi pohjoseen. Siellä on jo kunnolla lunta, kuulemma. Vaan onhan sitä täälläkin, ainakin tänään. Aamulla oli maa valkeena, mutta aikalailla vettä siellä jo sateli.

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis kastemekko !
  Kyllä tuo päällä kelpaa nimi vastaan ottaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen kastemekko,sinä sitten teet kaunista♥ ja kauniita kuvia kuusta:).

  VastaaPoista
 3. Upea, mistähän ohjeen löytäisin? T.Tuovi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuovi! Olen virkannut mekon lähestulkoon omasta päästä. Helman kuviointi löytyy ainakin jostain vanhemmasta Novita lehdestä tytön essumekosta.

   Poista
 4. Mekko on todella nätti. Muistatko tarkemmin mistä Novitasta ohje on?

  VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!