Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

lauantai 9. lokakuuta 2010

Koiruuksia

Tänään kuvailin pihalla naapurin koiruleita. Ja pyörihän se omakin koiruus menossa mukana. Tarkotus oli saaha naapurille hyviä otoksia kunnon kameralla ja ihan hyviä ilmestyksiä tulikin. Hieman tuulinen sää haittasi keskittymistä ja kyllä on kova työ saaha kolme koiraa pysymään paikallaan. Varsinkin kun yhellä on juoksuaika ja pinna näköjään aika herkillä. Tosin ainut uros on leikattu jo aika päiviä sitten vaan saivatpahan aikaan kunnon kolmoisdraamaa.

Onko pakko jos ei taho, eikä jaksa?


Herkkä hetki.Italian volpino Inkku.


Australianpaimenkoira Rita.Shetlanninlammaskoira Pepe.

Kyllä vanhuskin vielä jaksaa peuhataPikkusen käy hitaalla tää meän kone. Eilen vähä poistelin ylimääräsiä tiedostoja ja hups heijaa... Picasan kuvaohjelmasta oli hävinny osa. Piti sitte seki latailla uudelleen koneelle. Isäntä hommas tässä uuden nettitikun ja sen mukana tuli uus virusturva. Ei meikäläisen hermo kestäny sitä hitautta. Ainaki 15 minuuttia piti oottaa ennenku sai koneen auki siihen kuntoon, että pysty sillä jotain tekemään eikä nettikään toiminu ihan riittävää vauhtia. Hermo petti eilen ja poistin tosiaan kaikenlaista koneelta. Mm. ko. nettitikun ja virusturvat. Pöh! Kyllä sitten rupes pelittää entistä vauhtia.

Koneen vaihtohan tässä eessä on. Tää pöytäkone on jo kuus vuotta vanha ja ihme ees kun vielä pelittää. Täynnä on kaikenlaista. Kuvat oon jo pelastanu ulkoiselle kovalevylle, kun otaksun että tää kone voi lasahtaa hetkenä minä hyvänsä. Kuvat on tärkeitä, vaikka ne oonkin teettäny myös paperille albumeihin. Tän uuden kameran myötä kuvat on lisääntyny huomattavasti täs viime kesän aikana. Ku ehtis jossain välissä vähä tarkemmin perehtyy kaikkiin järkkärin ominaisuuksiin.

Mutta nyt lauantai-illan viettoon, jota vietetään ihan vaan lötkötellen, koskapa huomenna on 12 tunnin työpäivä. :( Ja muutenkin aika työntäyteinen viikko eessä. Seuraavat vapaat vasta viikonloppuna.

1 kommentti:

  1. Voi,että on kauniita koiruuksia,toi Pepe ja Rita ja Inkku,ihania temmeltäjiä,tuo herkkähetki on paras.:D.Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!