Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

tiistai 5. lokakuuta 2010

Syksyistä tunnelmaa

Vähän sisustusjuttuja...

Ostin tässä hiljan lampun. Vaikka ei olis tarvinut... Mä vaan tykkään muista paitsi kattolampuista. Isännän kanssa oltiin iltaostoksilla paikallisessa sekatavaraliikkeessä, kun menin jo eeltä isännän pyyhältäessä omia ostoksiaan perästä. Silmiini sattui ihana pöytävalaisin... takorautaa ja iso vaalea varjostin. Hieman silmät sirrillään uskaltauduin katsomaan hintaa. Ei paha ollenkaan. Alle 30 euroo. Pakko saada! Isäntäkin mieltyi lamppuun mutta mietiskeli siinä, että mihinkä se laitetaan. Kyllä minä paikan keksin, tää vaan on niin meän tyylinen. Eli lamppu sai siis uuden kodin. Paikkaa se hieman aikaa haki ja alakerran laatikon päältä se nyt valaisee eteistä ja olohuonetta siitä välimaastosta.Kynttiläjuttuja meiltä löytyy aika paljon. Mm. Partylite-somisteita. Näistäkin takorautaiset on mun suosikit.

 Tää roikkuva kynttiläsomiste on tällä hetkellä alakerran olohuoneen ikkunassa. Ylempi kuva on ilman salamaa ja alemmassa salaman kanssa. Alemmassa somiste näkyy vähä yksityiskohtaisemmin.


Lasikuvut on irrotettavat, niissä voi polttaa joko kuvassa näkyviä votiiveja tai sitten tuikkuja. Ilman lasikupuja somisteeseen sopii ainakin pyöreä pallokynttilä ja pitkä kynttilä. Tässä on tuoksuttomia valkoisia votiiveja ja yksi Valkolumimarja-tuoksuinen votiivi. (Mun suosikki)


Toinen hieman samantyyppinen roikkuva kynttiläsomiste löytyy saunasta. Siihen ei käy muut kuin tuikut. Se on kanssa tällainen musta takorautainen jossa on huurrelasista kynttilälautaset.

Käsitöiden saralla valoryijy jatkuu. Ja taannoin esittelemilleni pikkusukille on syntynyt kaveriksi lapaset.Lankana seiskaveikan raita. Puikot nro 3. Malli ihan peruslapanen. Setti ehkä vielä kasvaa, mutta nämä menee jokatapauksessa joululahjapakettiin 2.5 vuotiaalle. Kuten näette, olohuoneen pöydälläkin on kynttilöitä... xD

Nyt pitää lähteä valmistautumaan töihin. Tiedossa iltavuoro siis.

1 kommentti:

  1. Voi miten tunnelmallisia kuvia! Itselleni tulee kynttilöistä aina väistämättä joulufiilis, vaikka poltetaanhan niitä toki syksylläkin.

    VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!