WILHELMIINAT
200 g voita
2½ dl sokeria
1 keltuainen
1 rkl siirappia
1 tl vanilliinisokeria
2 tl soodaa
5 dl vehnäjauhoja
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää keltuainen ja siirappi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.
Muotoile uunipellille n. 2 cm levyisiä ja parin millin paksuisia tankoja. Peltille mahtuu kolme tankoa, koska taikina leviää uunissa. Paista 200 asteessa n. 8-10 min, kunnes tangot on kauniin ruskeita. Leikkaa lämpimänä tangoista vinoneliöitä.
Anna jäähtyä ja herkuttele!
Wilhelmiina-pikkuleipiä. |
Makoisaa Torstaipäivän jatkoa! :D
Nam, näyttää herkulliselta.
VastaaPoistaVarmasti hyvvää! Eikös nämä ole samat ku ne soodatangot? Toisella nimellä vaan. Luulisimpa näin! Meillä ei oo pikkuleipiä, mutta kaalilaatikko uunissa =)
VastaaPoistaMahtaa olla sama ku soodatangot... vaan ei ne ihan samoille mun mielestä maistunu.
VastaaPoistaVoi kun sais maistiaisia! Onkohan nää saman makusia kun kaupan Wilhelmiinat?
VastaaPoista