Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Keskiviikon mietteitä

Juhlat on takanapäin ja tyttö sai nimen Serafiina. Kaksi muutakin nimeä löytyy, mutta ne jääköön salaisuudeksi. Molemmat on mummoilta peräisin. Etunimestä oli taistelua aika pitkään, ihan siihen asti kun pappi oli jo pihalla tulossa. Viimein isäntä antoi periksi. :P Molemmilla oli oma ehdotuksensa etunimeksi ja yritettiin jopa arpoa nimeä lasten kanssa vaan tasan meni, niin ei siitäkään tullut sitten mitään.Vieraita oli tupa täynnä, mutta ihan mukavasti mahduttiin kuitenkin. Neiti ei tykänny koko seremoniasta yhtään. Heti kun aloitettiin laulaa ensimmäistä virttä, neitin naama venähti vinoon ja alkoi huuto joka jatkui lähes koko toimituksen ajan. Ja kun viimeinen virsi saatiin laulettua, neiti nukahti. :DLahjoja tuli vaatteista koruihin ja ruokailuvälineisiin. Pikkusiskolta vauva sai ihan itsetehdyn vaatesetin. Settiä voi käydä kurkkiin täältä -> silky nightmare.


Tänään on aika kylmä ilma jo. Mittari näytti +2. Hrr... Isäntä sairastelee, keuhkokuume, oli lääkäri todennut tänään aamulla. On ollu viikonlopusta asti jo kipeenä. Toivottavasti ei muu porukka sairastu, varsinkaan pienin.

Käsitöitä ei ole hirveesti ehtiny tehä. Kirjoneulelapaset on puikoilla ja olen aloitellu juuri toista lapasta. Sukkasatoon ei taida tulla multa tänä vuonna yhtään satoa. Tosin Novitan mukana tullut sukkalehti oli ihan mainio. Kivoja sukkaohjeita ja varmasti niistä osa pääsee ihan toteutukseen jossain vaiheessa. Olisi kiva kokeilla terästä aloitettua sukkaa.

Hyvää keskiviikon jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Onnittelut pikkuiselle! Sama juttu oli kummitytön pikkusiskon kanssa; juhla ei miellyttänyt yhtään, joten keuhkoja venytettiin oikein olan takaa.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut, kaunis nimi. Isomummolta löytyy tuo samainen nimi, joten tutulta kuulostaa.

  VastaaPoista
 3. Kauniin nimen pikkuinen sai !
  Mukavaa eloa ja oloa pikku Serafiinalle :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis nimi tuli pikkuiselle! Toivotaan terveyttä ja mukavaa syksyä koko perheelle! :D

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista sinne! Tuntuu, et nyt on flunssaa tosi paljon liikkeellä. Menis vaan meiän talon ohi ainaskii... Ihana kynttilä sulla on jo kuvassa, niin syksyinen =)

  VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!