Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Pikaista päivitystä...

... käsitöiden saralla. :D

Isäntä osti uuden puhelimen kun edellinen sano työsopimuksen irti. Nyt oli vuorossa hälläkin kosketusnäyttöpuhelin ja siihen syntyi sävy sävyyn oleva suoja.

Kännykkäkotelo

Puhelin on lilan värinen ja aattelin ensin tehä vaan liloja raitoja, vaan ruskea lanka loppuikin kesken, niin lilasta piti tehä sitte loput. Lankana Novita Tennesee ja koukkuna toimi koukku nro 3.


Ja kun mitään muutakaan en keksiny väkerrellä niin syntyipä taas vauvalle tossut. 

Vauvan tossut.
Lankana tällä kertaa Tennesee ja puikot nro 2,5. Mallipohja (siis silmukkamäärät) Novita Muksu-lehdestä, mutta muutoin kuviot omasta päästä.

Nyt onkin jälleen tulossa pipoa. Tilaustyönä jälleen. Tällä kertaa lähtee 1-vuotiaalle neidille Turkuun. Tästä päivitystä sitten myöhemmin.

Tänään on talossa ollut hiljaista, eilen oliki vilskettä senkin edestä. Vietettiin veljen pojan 3-vuotissynttäreitä. Pikkusia oli kaksi 3-vuotiasta, 1.5-vuotias, 0.5-vuotias ja meidän 10- ja 14-vuotiaat. Kyllä näistä lähtee yllättävästi ääntä. Veljen porukka meni tänään kylästelemään siskolle ja nyt onkin saanut vähän huokaista. Nukuinki pitkät päikkärit päivällä. :P Mut se suotakoon minulle. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tuovat iloa!