Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Iki-ihanat pionit kukkii

Ja jälleen on käsistä päässyt valmistumaan LIPPAPIPO, joka on järjestyksessään kesähattu nro 11. :D Tämä on tehty tilaustyönä työkaverin tyttären kummitytölle, joka on n. 2 kk:n ikäinen. Toivottavasti on sopiva. 
Lippapipo
 Tällä kertaa toivevärinä tummatukkaiselle tyllerölle oli lila-valkoinen. Ja tottakai tytölle menevää pipoa koristaa pieni kukkanen, joka on irroitettavissa. Lankana vanha tuttu Novita Tennesee, koukut nro 3 ja 2. Ohjehan löytyy sivupalkista SIVUT-otsikon alta.

Lisäksi vauva on saanut jotain uutta. Langan jämistä tehin hieman pojankin väreihin sopivat tossut. Eli valkoista ja sinistä. Sinistä oli juuri tuon verran, mitä tossuihin on käytetty.

Vauvan tossut.

Kirjailtuja kukkasia koristaa pienet helmet, joita niitäkin löytyi laatikon pohjalta. 

Tänään on ollut hiostavan kuumaa. Siis kuuma, kostea ja hikinen olotila koko päivän. Jossain lähistöllä on ukkostanut, täällä vain hieman jyrinä kuului ja satoi onneksi vettä. Nyt paistaakin komeasti taas aurinko. 

Huomenna tulee pohjoisesta vieraita viikoksi. Velipoika perheineen. Perjantaina sitten porukka vaihtuu kun siskon porukka saapuu viikonlopuksi. Vilskettä siis ensiviikolla riittää. Ja isännälläki alkaa kesäloma perjantaina. Eipä taida käsitöitä ehtiä katella tulevalla viikolla. Mut vois miettiä kyllä mitä sitä sitten väkertäis. Nyt ei ole mielenpäällä mitään. Vielä.


Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille! Ja kiitokset ihanista kommenteistanne!

3 kommenttia:

 1. Voi miten suloiset , niin lippis kuin tossutkin !
  Ja tottakai tytölle kukka :))
  Täällä myös ukkonen pelotellut jo monta tuntia !!
  Mukavaa iltaa sinulle ja KIITOS !

  VastaaPoista
 2. Söpöt molemmat sekä pipo että tossut.

  VastaaPoista
 3. Kauniit pienokaisen asusteet. Taidankin kokeilla tuota myssyn tekoa.

  VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!