Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Virallisesti luovutettu

Tänään olen sitten käynyt virallisesti ilmottautumassa töistä poissaolevaksi. Eli luovutin avaimet ja kulkulätkän sekä tyhjensin työsähköpostin. Perehdytin vielä jatkajaani hieman ja lupasin, että soittaa saa jos tulee jotain ongelmia. 
Huh! Sähköpostin tyhjennys olikin jo oma hommansa. Laitoin vielä sähköpostiin ilmoituksen poissaolostani. Ennalta määrittämätön aika. Hmm... tuntuu kyllä vähän haikealta. Mutta... päin uusia kuvioita ja pääseehän tuota moikkaamaan työkavereita silloin ku siltä tuntuu. Ja näkeehän niitä tuolla naamakirjassaki, pysyy jutuissa kärryillä ainaki jotenki. 

Käsitöinä on eilettäin syntyny uudet vauvan tossut. Tehin ne nyt sitten vaaleenpunaset. Kun sen väristä lankaa nyt sattu olemaan. :) Tuli ne käyttöön omalle vauvalle tai sitte ei. Kun lisää lapsukaisia on kuitenki tuloillaan. 

Vauvan tossut.
Lankana näissä joku Bambino-lanka. Saman vahvuista kun Wool, mut taitaa olla jotain sekoitelankaa. Puikot nro 3. Mallipohja (silmukkamäärät) edellisistä tossuista, tosin kuvio omasta päästä. Nauhat ketjusilmukoilla virkaten kahdella langalla. 

Mitähän sitä seuraavaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tuovat iloa!