Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

torstai 2. kesäkuuta 2011

Helatorstaita!

Tänään on valmistunut yksi työ. Joka ei kuitenkaan tällä kertaa ole päähine. :P


Työ on tehty virkkaamalla. Tähtivirkkausta, tarkemmin sanoen. Alku oli aika haasteellinen, kun ensimmäistä kertaa kokeilin koko tähtivirkkausta. Mutta... se olikin loppupeleissä tooosi helppoo ja nopeaa tehdä. Osin työssä on myös ketjusilmukkaa, kiinteää silmukkaa ja piilosilmukkaa.

Lankana Novita Wool ja koukkuna virkkuukoukku nro 4. Ja lopputulos on tässä.

Tähtivirkattu.

Vauvan nuttu.

Malli löytyi netissä surffaamalla. Taisi olla peräisin eräästä Novitan Muksu -lehdestä. Tämän vauvan nutun kaveriksi on suunnitteilla vielä muutakin tähtivirkkauksella toteutettua. Nauha on nyt tällä hetkellä valkoinen kun muuta väriä ei tähän hätään löytyny. Tyttöähän se kätilö kovasti veikkaili tulevaksi, mutta vaihdan nauhaa sitten tarpeen mukaan punaiseen tai siniseen. Kaunis se on tuo valkoinenkin. :D 

Eilen tuli aikalailla vettä ja oli aika lämmintäkin. Taisi olla eka ukonilmakin tälle kesälle. Tässä hieman kuvia pihalta sateen jälkeen.

Kukkiakin siis pihalta jo löytyy. Kallionkilvessä on kauniit vaaleenpunaiset kukat ja osa tienlaidan tuomipihlajista kukkii myös. 

Tässä myös kuvattuna takapihalle asennettu uusi vesiaihe. Ympäröivä kukkapenkki on vielä hieman kesken, kun en ole keksinyt mitä tuohon kuvan keskellä olevaan multaan istuttaisi. Jotain matalaa pitkään kukkivaa se pitäisi olla. Penkistä löytyy jo tuota keltaista päiväkakkaran näköistä kukkaa ja Japanin akilleija. Kivireunuksen taakse on jo noussut miekkaliljaa ja kuunliljaa.

2 kommenttia:

  1. Oi että on kaunis neule vauvelille ;D
    Tuo malli on tosi nättiä virkkausta !
    Oikein kivaa iltaa sulle !

    VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!