Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Lämmintä riitti...

Viikon pitikin harvinaisen lämmintä säätä tähän vuodenaikaan verrattuna. +30 oli varjossa lähes joka päivä tähän asti. Tänään onkin sitten vaan +14.

Talviturkki on heitetty 8.6.2011 jokeen. Olipahan lämmintä vettä. Eilen illalla käytiin vielä viimeksittäin uimassa tyttären kanssa. Se on kyllä ihan hyvää hyötyliikuntaa näin isolla mahalla. :D Nuorimmainen hyppäs enonsa kyytiin ja lähti kesälomaa viettämään mummolaan. Ehkäpä sitä ensviikonloppuna mennään sitte perästä.

Etupihan riippapihlaja.


Mulla alko lomailu vähän yllättäen perjantaina. Aamuvuoro ja helle oli liian paha yhdistelmä. Vielä olisi ollut ens viikko töitä ennen lomaa vaan nyt ollaan sitte saikulla viikko. Vaikka kuin koitti juoda ja istahtaa, niin ei vaan jaksanu. Aika kiirettä kyllä kieltämättä oli, ja kyllä mä nyt vähän uumoilinkin, et kuinhan jaksaa.

Sain myös kesäkukkiakin laitettua torstaina. Käväsin paikallisessa puutarhalla mutkan ja sieltä tarttui mukaan miljoonakelloa, sitruunapelargoniaa, murattia, lumihiutaletta, lobeliaa... :D Noo, sain ne haluamani ruukut täytettyä niin nyt ei tarvi ennään laittaa yhtään kesäkukkaa.

Pilvikirsikka

Nyt on pihan kaikki valkoiset pensaat lähestulkoon, kukkineet yhtäaikaa. Koristeomenassa oli ihme kyllä tänävuonna paljon vaaleammat kukat entä viimekesänä.
Koristeomena.

Liekö paahteinen aurinko ollut syynä kun kukat oli niin eriväriset. Mutta tässä mun hartaasti vaalimani puska vielä lopuksi. Mä niin rakastan näitä....
Pioni.
Osa pioneista on vielä nupullaan ja nousemassa. Niitä odotellessa...

2 kommenttia:

 1. Hyvä että sait saikkua.
  Olenkin tällä helleviikolla ajatellut, että mitenkähän Sinä siellä mahasi kanssa jaksat. Kun tämä kuumuus on normaalitilassakin olevalle rankkaa.
  Muista nyt lepäillä... vaikka varastoon :))

  Kauniita pensaita ja kukkia sulla , siellä pihalla on .

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat vain seuraavat toisiaan - kyllä alkukesä on kaunis! Hyvää saikkua - onneksi nuo helteetkin nyt hellittävät. On ehkä hiukan helpompaa olla!

  VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!