Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Syksy tulee

Käsitöistä on tällähetkellä Sukkasatoon tulossa sukat. Ostin taannoin seiskaveikan uutta raitalankaa  2 kerää ja aattelin, että jospa Rakas saisi tälläkertaa kintunlämmittimet. Varren hän halusi aika pitkän, joten lankaa kuluu. Toivottavasti ehtii toinenki sukka kuunloppuun mennessä. Sen toisen kanssa kun on aina ollut se motivaatio-ongelma.

Viikonloppu on mennä hurahtanut lähinnä töiden merkeissä. Tänäänkin pitäisi lähteä yöksi vielä pakertamaan töitä. Sitten olisi pari vapaata. Loppuviikko, keskiviikosta perjantaihin menee myöskin töiden merkeissä ja viikonloppu onkin sitten vapaa. Ensiviikon jälkeen mun työnkuva muuttuu jälleen hieman. Saa nähdä kuin mä saan homman toimimaan, vai oliko tää vikatikki... Aika näyttää.

Kävin äskettäin koirulin kanssa pikkulenkillä. Vähän on harmaa ja pimeä päivä tänään. Lämmintä kuitenkin mittarissa +15. Ei siellä satanut, mutta märkää oli. Ihanan raikas ilma. Minä tykkään kyllä syksystä ja nimenomaan juuri tästä kohti syksyä. Ilmat viilenee, mutta ei ole vielä kylmä ja puut vaihtaa värinsä syksyn väriloistoon. Ihanan kaunista!

Jep! Mut nyt lähen jatkaan sukan tekoa ja nauttimaan kynttilöiden luomasta tunnelmasta.


Rauhaisaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tuovat iloa!