Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Sukkia satelee

Lisää sukkia sukkasatoon. Viikonlopun muiden hommailujen ohessa valmistuneet lapsen sukat.
Lankana edellisistä miesten sukista Novitan Seitsemän veljestä Raita. Nämä menevät joululahjapakettiin siskonpojalle. Lisäksi näille tulossa myös muuta samaan settiin kuuluvaa, mutta niistä sitten kun ovat valmiit. Ajattelin tänä jouluna laittaa mahdollisimman monelle pehmeää pakettia itse neulottua tai virkattua. Tässä siis hyvä alku.

Tänään on laitettu yläkerran olohuone uuteen uskoon. Käännettiin vähä järjestystä ja olihan siinä homma. Kirjahylly, vaikka onkin aika pieni ja osiin menevä, oli aika työläs siirrettävä. Ei muuten muttakun telkkarin taso on niellyt kaikenmaaliman vehkeitä sisäänsä. Digiboxia, pleikkaria, dvd:tä sun muuta. Siinä sai johtojen kanssa vähä aikaa mellastaa. Mutta hyvin ne selvis loppupeleissä. Isäntä oli hyvänä apurina. =D

Ens viikolla tulee muuten siivooja. Vihdoin viimein sain hommattua kun itellä työt vie suurimman osan ajasta, eikä niillä vähillä vapaa-ajoilla viittis hirveesti ressata siivouksen kanssa. Joten ulkoistin siivouksen. Mä luulen, että meillä on koko perhe hyvinkin tyytyväinen tähän järjestelyyn. Ei ole enää sitä napinaa ja kärtyämistä ku siivotaan.

Tänään on ollu komee ilmakin ulkona, vaan ei oo vielä toistaiseksi ulos ehtiny tällepäivää. Aamulla oli ensimmäistä kertaa kuurassa maa tälle syksylle. Illalla jo tuntuki siltä, että pakkanen tulee. Mittari näytti nollaa puol kaheksan aikaan aamulla. Ja raikasta oli ku kävin postin hakemassa.

1 kommentti:

Kommentit tuovat iloa!