Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

tiistai 5. helmikuuta 2013

Toivesukat

Tyär on jo pitempään toivonut uusia villasukkia. Sellaisia, missä olis hieman pitempi varsi, jonka voi tarvittaessa kääntää lyhyeksi. Väritoiveen esitti myös, tai oikeemmin lankatoiveen.

Ja tällaiset tuli yksinkertaisuudessaan.


VILLASUKAT
Lanka: Novita 7 veljestä Tweed
Malli: Normi villasukka
Koko: 39
Puikot: Nro 3.5

Pitävät koulussa kuulemma villasukkia kenkien tilalta. Sitten kun on farkuissa pillit lahkeet niin pitää pystyä kääntämään varret lyhyeksi. Jep! :)

Tilauksessa olisi lapasta ja villasukkaa. Pääsis vain kaupoilla käymään ostamassa langat. Harmi kun täällä ei ole Tokmannia. Siellä oli yksiväriset seiskaveikat nyt 7.50/2 kerää. Täällä kun paikallisessa marketissa yksi kerä maksaa lähes tuon verran. Noo, on ne tuossa lähimmässä sekatavarakaupassa hieman halvemmat. Ja uutta lehtee odottelen myös, ja niitä uutuuslankoja. Iskin jo silmäni seiskaveikan raitaan ja polkkaan, siihen pastellisävyyn....REISSUSSA
 
Kävimmä viikonloppuna halonhakureissun pohjosessa. Häätyy aina väliin tuua sieltä koivuhalakoa, jolla pirtinuunia lämmittää. Takkapuita löytyy vielä täältä liiteristä, mutta ei niin paljo jaksa "roskapuuta" liiteristä kantaa, että niillä sais leivinuunin lämmitettyä kunnolla. Vaan eipä tarvi ku sylyksen kunnon koivuhalakoa, ni johan on lämmintä. 

Sattu ihan mukavat kelitki viikonlopuksi. Välillä tuli lunta ja väliin paisto. Eipä siinä, lumitöitä riitti, kun pihalla oli käyty vaan lingolla pyörähtämässä sen verta että juuri ja juuri pihalle pääsi autolla. 

Lunta riittää silläki perällä. Siellä on Ukko marjapuskien välissä umpihangessa. :D


 Pirpanaki sai olla ulkona, kun pakkaslukemat pysytteli -1 ja -7 välillä. Ja kyllä näytti velipojan kanssa touhua riittävän. Ite tuli heiluttua lähinnä kolan ja kameran kanssa. :P


Löysimmä autotallista tämmösen lyhyn ja ku portailla en uskalla näitä polttaa, nii oli keksittävä jotaki. Ei muutako kahalaa umpisen taakse hakemaan muuan seiväs ja net pystyyn hankeen. Tää on vaan ihan pikapikaa kötöstetty trio. Kaatuu takuuvarmasti lumien sulaessa. :P Jospa nää seipäät siinä kesän mittaan sitten ihan oikeesti laittas maahan pystyyn.

Eipä siellä oikeen muuta ehtiny tehäkkään. Kävimmä syömässä mummon tekemiä kampsuja lauantaina ja iltasella pietimmä lättykestit. Olihan hyviä AvioMiehen tekemiä lättyjä. Slurps!


3 kommenttia:

 1. On se hyvä kun löytyy äiti joka lapselleen sukat tekee.
  Niille onkin käyttöä ollut :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis väri sukissa! Ja voi mitkä ihanat talvimaisema kuvat.

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat! Ja koivuhalot ovat niitä parhaita:)

  VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!