Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

perjantai 22. helmikuuta 2013

Tähtineule ja sneak peek

Kattelin ihan huvin vuoksi vanhoja Novitoja. Huomasin, etten hirveen tarkkaan oo niitä lukenukkaan. :) Silmiini sattui nimittäin villapusero, jonka raidat ponkasi esille. Tarkemmin mallia katseltuani, huomasin, että pusero olikin tehty tähtineuleena. Siis mikä??? Tähtineule??? Ei mun korviin oo aiemmin osunu kyseistä sanaa. Tähtivirkkaus kylläkin. 

Tähtineule


Malliohjetta piti oikein ruveta tavaamaan, että onko tässä nyt ihan moka sattunut. Siis tähtivirkkaus muuttunut tähtineuleeksi. Mutta ei. Kyllä se oli tähtineule, siis ihan puikoilla tehty, juu! Ja ei muutako kokkeileen. 


Tähtineule nurjalta puolelta


Nää lehden puserot oli tehty seiskaveikalla ja sillä minäki sitte mallitilkkua väsäsin. Ja kivan näköstä pintaa sillä näytti tulevankin. Taas opittiin jotain uutta. Ja ihan muistiksi laitoin vielä ohjeen omille sivuilleen, jotka löytyy sivupalkista tai TÄSTÄ.

Lehti oli muuten syksy 2008.On mulla jotain valmistakin. :D Nää ei taida paljon esittelyä kaivata. Iloksi pienelle tytölle.


PIENEN SUKAT
Lanka: Seiskaveikka polkka Karkki
Koko n. 21
Puikot: 3.5

Ja lopuksi vielä pieni häivähdys tulevaa (toivottavasti joskus valmista). 
3 kommenttia:

 1. Muistan nähneeni myös tuon tähtineuleen, mutta en siihen sen enempää tutustunut. Näyttää kaunnilta neuleelta. Tuosta tulisi vaikka huivi tai sisustukseen vaikka tyyny, siis leveämpänä:)
  Tuo on kyllä aivan ihanaa lankaa tuo uusi seiskaveikka, niin suloiset sukat♥ En ole vielä malttanut tuota ostaa kun tuota lankaa on niin paljon jo muutenkin.
  Kauniilta näytää myös tuleva neule ja herkulliset värit myös.
  Mukavaa viikonloppua sinulle:))

  VastaaPoista
 2. Kaunista tuo tähtineule. Minäkin olen joskus tuota kuviota tehnyt.
  Sukat on taas niin söpöset :)

  VastaaPoista
 3. Huonosti olen minäkin lehteni lukenut, ihan uusi juttu minulle. Tähtivirkkausta olen kyllä tiennyt olevan.
  Pitääkin kokeilla neulomista.

  VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!