Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

torstai 6. syyskuuta 2012

Kopsattu idea

Bongasin tämän idean jostain blogista jokin aika sitten. En kyllä millään muista mikä blogi oli kyseessä kun selailen aika paljon erilaisia blogeja. Jos joku itsensä tunnistaa, niin voi ilmottautua. :)

Ensinnäkin, käväsin eilettäin ihan vessapaperiostoksilla paikallisessa sekatavaraliikkeessä ja tietenkin siinä ohimennen kattelin muitakin uusia juttuja kuten esim. lankoja... =) No, tämä nyt ei kuitenkaan ollut lankaa, vaikka sitäkin tarttui toki mukaan.


Silmääni sattui tällainen ihana vanhan näköinen peltirasia. Siitä muistin sitten blogin, jossa taisi olla ihan samalla kuviollakin ko. peltirasia.  Näitä oli hieman eri värisiäkin ja hieman eri kuviolla. Tosin kaikki oli Coca-Cola -merkillä varustettuja. Tää vaaleen harmaa oli mun silmään viehättävin vaihtoehto eikä hintakaan ollut paha 3.90 euroa.


Olen monta kertaa tuskaillu näkkäreiden murusia kaapissa. Jospa ongelma nyt poistuisi. Tähän sopii nimittäin aivan loistavasti paketillinen näkkäreitä. Meillä syödään vain Maukas merkkistä näkkäriä  ja sitäkin on näköjään jo valmiina palasina. Aiemmin kun on pitäny ostaa paketti missä on isot levyt taitettavaksi. 


Tämä laatikko on myös helppo ja nätti laittaa näkkärit tarjolle pöytään. Muutenhan meillä on käytössä vanha Tupperin leipälaatikko (mitä ei valitettavasti enää saa). Tähän leipälaatikkoon jos erehtyy näkkäreitä jäämään niin ne on kohta pehmeitä. 

Mutta nyt mukavaa torstai-päivän jatkoa! Tää lähtee suunnittelemaan niiden ostettujen lankojen tuhoamista johokin neuleeseen... :P

 

5 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis !
  Tuollaisen minäkin haluaisin !
  Pöydän koriste kun nuo näkkärit esiin nostat :)

  VastaaPoista
 2. Oih - ihana ja nostalginen!! Kaikki vanha ja vanhannäköinen on nykyään niin "in" sisutuksessa, eikä ihme, on ne vaan niin kauniita kaikki! Kivasti näköjään noi näkkärit tonne istuukin. Eikä tartte laatikkoa kaappiin piilottaa. =)

  VastaaPoista
 3. Onpa nätti laatikko! Tykkään kovasti peltirasoista, vaikken noin hyviä käyttötarkoituksia niille keksikään. Meillä on muuten tupperin näkkärilaatikko:)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis laatikko! Nyt kun vintage on in niin sisustuksessa kuin vaatteissakin, niin kaikenlaista sen tyylistä on ihan mukavasti tarjolla. Eikä vain kalliiden hintojen sisustusliikkeissä vaan mitä isot edellä, sitä tarjoustalot yms. perässä joten onneksi noita saa sieltä ihan inhimilliseen hintaan.

  VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!