Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

tiistai 15. toukokuuta 2012

Amanda-projekti

Reissusta palattu! Olipas ihanan rentouttava viikko poissa kodin härdellistä. Vaikka olihan sielläkin sitä härdelliä näiden serkusten (1,5v, 8kk ja 4kk) kanssa. Mutta oli kivaa käydä moikkaamassa siskon perhettäkin pitkästä aikaa. Siellä oli jo lumet sulanu ja tämmöisiäkin löytyi.

 Valkovuokot kukkivat ja kukki siellä jo moni muukin pihamaalla. Narsissit muunmuassa. Ja leikkasipa joku jo nurmikkoakin yhtenä päivänä.
 Koivussa oli tämmöset silmut tuloillaan. Ei kovin isot vielä sielläkään.


Kotiin tullessa odotin, että josko tääläki ois lumet jo sulaneet. No, olihan ne. Keittiön ikkunan alla oli vielä jonkin sortin kasa, mutta sekin näkyi olevan tänäaamuna hävinny. Eilen siinä vielä oli ihan reilusti lunta. Liekö syynä eilinen kaatosade? :D

Ja sitten käsitöihin.
Nyt olen saanu valmiiksi hieman Amanda-projektia (<-- linkki) varten. Linkistä voit lukea lisää. 
Nämä mun tuotokset lähtevät tässä joku päivä, kuhan postiin ennätän, OYS:n keskosia lämmittämään. Tässäpä nämä.Kaksi peittoa olen tehny tähtivirkkauksella. Lila peitto on Tempo-lankaa ja sinivalkoisessa on jotain bambinolankaa ja Nallea. Töppöset on virkattu jämälangoista, luultavimmin Nallea. Pikkupikku sukat kudottu Nallesta. Nuo töppöset on tosi nopea virkata. Loin 22 ketjusilmukkaa ja siitä virkkasin varresta kärkeen kuin aikuisen sukassa virkkaus. Väliin tehin reikäkerroksen nauhaa varten. Paremmin pysyvät potkivissa pikku jaloissa kun on nauhalla kiinni. 

Mutta tämmösiä tänätiistaina. Jatketaan juttua toiste. Perään vielä kuva Pirpanan ensimmäisestä junamatkasta.


3 kommenttia:

 1. On tämä kevät niin ihanaa aikaa kun vuokot kukkivat! Suloisia töppösiä ja peittoja♥ Mukavaa ja aurinkoista viikkoa sinulle ja Pirpanalle:)

  VastaaPoista
 2. Tosi suloisia töppösiä ja sukkia.

  VastaaPoista
 3. Sinulle on haaste blogissani. :)

  http://narukera.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!