Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

tiistai 28. helmikuuta 2012

Konfirmaatio lähestyy

Niin, meillä vanhimmainen pääsee ripille ihan kohta. Kauhee kun tuo aika juoksee! :o Juhlia on sen verran järjestelty, että kutsut on väsätty ja tarjoilua hieman mietitty. Tarjolle tulee ainakin Wilhelmiinoja, Piikan lempikeksejä ja jotain voileipäkakkua täytekakun lisäksi. Näistä vielä hyvät ohjeet hakusessa. Vink, vink! Jos jollain hyvää ja helppoa voileipäkakun ohjetta, nii kommenttiboksiin viestiä. 

Nii, ne kutsukortit voisin esitellä tässä. Nää tehtiin yhteistyössä Piikan kanssa. Värimaailma sointuu Piikan juhlamekkoon. 

Kutsukortti konfirmaatioon.
 Koko kortti on kokonaisuudessaan hyvin yksinkertainen. Valmis taitettu korttipohja, johon kaapista löytyneellä kuvioreijittäjällä tehtiin aurinkokuvio. Lisäksi valmis Kutsu-tarra.


Kortin sisäpuoli on hieman ohuempaa paperia. Vasemmalta löytyy teksti: 

Pian uuden portin avaan,
aikuisuuteen tietä tavaan.
Kohta albaan puettuna, 
kohti alttaria kuljen.

Teksti löytyi netistä ja on osa hieman pidempää runoa. Tää samainen runo esiintyi useammalla sivulla. Oikealta löytyy sitten varsinainen kutsuosa. Kuvaa kun klikkaa niin tekstit erottuu paremmin. Kutsun allekirjoitti juhlittava itse omakätisesti. Koko kortin kokoaa vielä hopeinen lanka joka on kiedottu pariin kertaan kortin taitteen ympäri. 

Täällä kirkkoon konfirmaatiota todistamaan pääsee kaikki läheiset, toisin kuin joissain muissa paikoissa. Täällä ei ollut myöskään joissain paikoissa esiintyvää vanhempien ja kummien siunauskäytäntöä. 

Jees, mut tiistaipäivän jatkoja! Lunta tuiskuttaa oikein urakalla vaikka eilen oli niin mahtava auringonpaiste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tuovat iloa!