Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

tiistai 1. helmikuuta 2011

Hassua Helmikuuta!

Viikon loma meneillään!! JEEE!!!

Pikkusen on aikaa kulunu kun viimeksi oon kirjotellu. Joulu meni ja tammikuukin. Nettiyhteys oli katkolla melkein koko tammikuun. Nyt linja pelaa, vaan kone ei kunnolla. Menossa uusinta-alotukseen ehkä jo tällä viikolla. En siis ole edelleenkään saanu ladattua Picasaa, enkä järkkärin omia ohjelmia koneelle. Laitan ne sitte ku tää pirun kone pelittää oikeella lailla.

Sain mä sentään muutaman kuvan ladattua ulkoiselle muistille. Ja sitä kautta Picasaan, tosin osa meni 2010 vuoden kansioon, ku en nyt sitte osannu luoda uutta kansiota niille. Mut siirretään sit tässä jossain vaiheessa.

Mutta asiaan...

Seuraavanlaisia käsitöitä on valmistunut tässä nettipimennon aikaan.
Pipo itselle. Lankana Novitan Tempo.
 Pipo valmistui joulukuussa. On ollut kovassa käytössä. Aika äkkiä joustin meni löysäksi ja pihalla touhutessa pipo tahtoo nousta takaraivolle. Sama kävi tyttären pipolle, jonka olen esitellyt jo aiemmin.

Vauvan tossut. Novitan Bambino langasta.
 Nämä tossut on myös valmistuneet jo joulukuussa. Menivät työpaikalle myyntiin reissurahastoa varten. Ja kaupaksi olivat menneet ja toivottavasti siis lämmittävät jonkun pienen jalkoja. :D

Naisten sukat. Seiskaveikka
 Sukat on tehty tilaustyönä kaverin äidille. Kaveri laitto viestiä, et voisinko tehä ihan perussukat hänen äidille synttärilahjaksi. Kyselin vähän äidin värimieltymyksiä ja punainen oli ok. Äiti oli kovasti harmitellut kun kukaan ei enää osaa tehä kunnon villasukkia ja oli kuulemma paikannut kaikki vanhat sukkansa jo sen näköseksi, että joutaisivat jo villasukkien taivaaseen. Sukkien valmistuttua viikkoa myöhemmin kyselin kaverilta, et oliko synttärit piankin... Huhtikuussa... Heh! Oli kaveri arvellut, että tilaa hyvissä ajoin jos sattuu olemaan muutakin hommaa. No sillä kertaa ei ollut ja viimeviikonloppuna kuskasin sukat omistajalleen. Tyytyväinen oli äiti uusiin sukkiin.

Vauvan tossut. Novitan Bambino.
 Siskoistani keskimmäinen sai joulun jälkeen pienen pojan tyttökatraan jatkoksi ja tällaiset pitsitossukat lähti pojalle postiin. Tällaiset samanlaiset mutta vaaleanpunaiset olen myös nyt tammikuun aikana tehnyt. Ne meni myös työpaikalle myyntiin reissurahastoa varten. Niistä ei harmillista kyllä tullut otettua kuvaa.

Kauluri. Novita Wool. 


Kummipoikamme täytti tammikuussa vuoden ja lahjatoiveita udellessani ykköstoive oli kauluri. Löysin Woolin jämäkerät lankalootasta ja tämän kaulurin ohjeen jostain vanhemmasta syys -Novitasta. Ohjeessa kauluri oli tehty aikuiselle, mutta mä vähensin silmukkamäärät niin, että tuli tällainen minikauluri. Lanka riitti aika justiinsa. Tehin siis niin pitkälle ku vaan pystyin. Paljoa lankaa ei sitte jäänykkään. Ei ole tullu haastateltua kummipojan äitiä nyt jälkeen, että miten kauluri pojalle istui kaulaan. Mut tämän tyyppinen oli omalla pojallani aikoinaan ja se oli siitä hyvä, ettei kaulusta tarvinu kääntää ja se oli just kaulan suojana.

Tässäpä oikeestaan käsityökuulumiset.


Jeps. Mut nyt jatkamaan kotihommia. Plaah! :/

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun olet palannut! Ja kovasti olet saanut aikaankin; pikkutossut ovat söpöjä:)

    VastaaPoista
  2. Oletpas Sinä ahkeroinut.
    Näin paljon nättiä neuleita :)

    VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!