Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

lauantai 5. helmikuuta 2011

Facebook - haaste

Tässä jo joku aika sitten bongasin käsityöhaasteen kaverin tilapäivityksestä facebookissa. Haaste on seuraavanlainen:

"Osallistun luovuuteen kannustavaan käsityöhaasteeseen. Lupaan tehdä jotain (tavara/lahja) omin käsin 5 ensimmäiselle kommentoijalle. Sitten teidän täytyy luvata kopioida tämä omaan päivitykseenne ja luvata samoin. Siis tavara/lahja tehdään itse ja toimitetaan vuoden 2011 aikana, myös postitse. Lähdetkö mukaan?"


Vasta nyt pari päivää sitten muistin laittaneeni kaverille kommentin, mutta silloin ei onnistunut kopioida statusta, joten tehin sen vähän myöhässä. 

Neljä kommenttia tähän mennessä tilapäivitykseen vastaanotettu, joista yhden seinältä löytyy sama lupaus. Joten tälle yhdelle olen nyt sitten eilisen ja tämän päivän aikana värkänny jotain "pientä". :P

Ensinnäkin, päätin käyttää vain olemassa olevia "juttuja", en siis ostaa mitään uutta. Ja lankaahan aina löytyy. Aikansa piti miettiä, mikä olis sellainen kiva, nopee ja näyttävä. Siis huivin tekoon! Koukku käteen ja langaksi löytyi laatikon pohjalta Mohairia.

Salomoninsolmuhuivi.

Solmut lähempää kuvattuna.

Lankaa meni jotain puoltoista kerää. Mulla oli yksi täysi kerä ja loppulankana käytin eräästä aikoinaan tehdystä epäonnistuneesta baskerista purakamani langat. Purkulangat meni hapsuihin. 


Huivi kokonaisuudessaan hangella.

Koukkuna minulla oli virkkuukoukku nro 5. Eilen iltasella alotin ja tänään tuossa puoliltapäivin sain valmiiksi. Tosi nopeaa valmistui. Ohjehan löytyy vanhasta Novitan lehdestä.

Kolmelle muulle kommentoijalle en sitten tehekkään mitään kun he eivät ottaneet haastetta vastaan. Sellainenhan tämä nimenomaan oli. Itselleni odottelen kahta työtä tämän vuoden aikana. Saapa nähä mitä tuleman pitää. Tämä huivi taitaa matkata postissa ensiviikolla kohti Itä-Lappia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tuovat iloa!