Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

torstai 11. marraskuuta 2010

Ja taas vanhettiin...

Niin. Sitä ollaan taas vuotta vanhempia. Hmmm... En kuulemma ole ikäiseni näköinen ollenkaan. No, jotain lohtua sentään. :D Ei vaites! Mä sellasii sentään mieti. Mutta joo, tänään olen vietellyt sitten synttäreitä. Tai vietelly ja vietelly. Töiden parissa meni aamu ja iltapäiväkin. Siellä sentään tarjottiin kakkua. Joka ei kylläkään ollu mun kunniaksi, mutta kuin sattuman kauppaa, just tänään siel oli kakkua. Työkaverit kyl naureskeli et se oiski mulle, mut ei nyt sentään. :D

Kotona sit oli kynttilöitä palamassa sekä sisällä että ulkona. Ihanaa! Kengät oli järjestyksessä eteisessä, jolloin jo huomasin, että ahaa... tääl on jotain meneillään. Esikoinen oli hieman raatanut kotitöiden parissa, isännän ja kuopuksen ollessa kiekkoharkoissa. Pöydällä odotti kortteja sekä nameja. Lapset oli ihan ite käyneet kaupasta äiskän herkkukarkkeja. Lakritsia, vihreitä kuulia ja Lontoonrae sukulaatia. NAM! Isäntä toi sitte viel lahjaksi muumimotin (joita keräilen) sekä konvehtirasian. Viinerikahvit juotiin, kun kakkua ei ollut.

Mutta... käsitöiden pariin...

Pari iltaa sitten valmistu uusimmalle tulokkaalle tossut. Lankana Novitan joku bambinokohan se oli... Ohje vanhasta Novita lehestä. Ja tarpeeseen tulivatkin. Kävin vauvaa kattomassa osastolla ja siel ei ollu ollu oikein sukkia. Pikkuselle oli jostain kuitenki löytyny kätilön hakemana eripari villasukat. Siskolikka sano olevan tosi huonosti lasten vaatteita vastasyntyneitten osastolla. Pikkusen kädetkin oli hieman viileät, kun ei ollut tumppujakaan. Ehkäpä joku vois innostua kehittelemään kokoon vaatekeräyksen pikkusille OYS:an vastasyntyneiden osastolle... VINK! VINK! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tuovat iloa!