Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Tyttären toiveesta...

... syntyi villasukat. Väritoiveena oli seiskaveikan sateenkaarilanka. Mallin sain itse valita. Ja se löytyikin niistä tekemättömien mallien listalla olevista. 




Resoria ja pohkeen takaosaa koristaa lettikuvio. Malli Novitan edellisestä lehdestä eli Kesä 2011. 


Näitä oli kiva tehdä. Langan väri on niin iloisen kirjava. Lankaa jäi vielä ja niistä syntyy varmasti jotain vielä myöhemmin. Näissä käytin puikkoja nro 3,5. Puikkokoko sattui kohalleen. Ostin vasta ko. puikot ja eka kertaa niitä kokeilin. Aiemmin olen lähes kaikki sukat tehny kolmosen puikoilla ja muutamat nelosen puikoilla. Tää välimuoto oli just sopiva mun käsialalle.


Nämä sukat saivat alkunsa jo vähä reilu viikko sitten lomareissulla pohjoisessa. Eka sukka valmistu nopsaan, mutta toinen sukka meinas tuottaa hieman hankaluuksia jälleen. Mut vihdoin juuri äskettäin sain sitten valmista. Koko näille sukille on n. 39. Tyttärellä on hieman isompi jalka ku mulla. 

Seuraavana työlistalla on myöskin polvisukat. Itselleni tällä kertaa. Ihastuin Novitan uuteen raitalankaan, siihen viininpunertavaan, mikä nimi sillä nyt lie olikin. Uusimmassa lehdessä oli nätti polvisukkamalli, jota aioin toteuttaa.

Niin, ja taas on muuten yksi ressi vähempänä. Saatiin viimeinkin auto vaihdettua isompaan. Ei sitä ole autokauppoja hierottukaan ku viimeiset....puol vuotta. :P Tällä kertaa pikkuruinen farkkugolf vaihtui tilaihme Dodge Journeyhin. Hyvin mahtu turvakaukalo keski-istuimelle taakse ja vaikka kaks aikusta viereen istumaan. Jalkatilaakin löytyi hyvin takapenkkiläisille, onhan tyttö jo mun mittanen. Taitaa olla jo ylikin 170cm. Isäntäkin lähes 190 senttisenä mahtu takapenkille ihan kevyesti istumaan. Eikä ollu polvet etupenkin selkänojassa kiinni. 
Takaboksissa on myös tilaa, varsinkin kun takapenkit liikkuu etu-takasuunnassa. Koiralle täytyy olla verkko taakse, ja sekin on jo tilauksessa. Olen siis tyytyväinen. Vielä kun pääsis tuosta toisesta autosta eroon. Kun sitä ei tarvi ihan lähiaikoina. Sitten vasta ku töihin pitää mennä takas. 

Ja lopuksi vielä kuva puutarhan tämänhetken kukkijasta.
Kuunlilja

Valkoinen mansikka
 Tässä on vielä raakoja mansikoita, mutta alakuvassa on jo lähes kypsä. Ja nämä onkin makeita!


Näihin kuviin ja tunnelmiin.... Hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

  1. Ihanat sukat! Mulla on itseasiassa tarkoitus seuraavaksi laittaa puikoille juuri sama sukkamalli ja juuri samasta langasta. :)

    VastaaPoista
  2. Tuo lanka on ihanaa, ja malli tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  3. Upeat sukat! Mallineulos sopii raitalangalle tosi hyvin ja paljon kauniimmat ovat kirkkaissa väreissä, kuin lehden ruskeat vai harmaatko olivat! Mukavaa viikkoa Sinulle :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihastuttavan pirteät sivut sinulla ja todella kauniita käsitöitä! Itsekin olen tätä mallia katsellut, todella kivan näköiset ja väriset olet tehnyt. Nuo alempana olevat lippapipot ovat todella suloisia :) Varmasti vierailen jatkossakin ;)

    VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!