Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

torstai 3. tammikuuta 2013

Joulutauon jälkeen

Huh heijaa! Joulu oli ja meni. Uusi vuosi ja uudet kujeet, mutta palaillaan hetkeksi vanhaan vuoteen.

Joululahjoiksi syntyi tällaisia pieniä piperryksiä.Siis iiiso kasa heijastimia virkattuna. Näissä oli hommaa ihan nokko. Nämä lähti jokaisella tätskän pikku muruselle. :D


Alemmassa kuvassa on lisäksi myös kaksi kokeiluversiota. Laittoin napilla ensin heijastimen kiinni, mutta se ei ollu ollenkaan hyvä juttu. Nämä kokeiluversiot siis jäi itselle.  Heijastin kankaan sain vanhasta heijastinliivistä kun purin siihen ommellut raidat pois ja leikkasin ympyrän muotoon. Aika justiinsa riitti kangas näihin.


Lankana on käytetty Novitan Tenneseetä ja koukkua nro 2.5. Lisäksi tarvikkeena käytin erilaisia varaston kätköistä löytyneitä helmiä. Pääasiassa puisia sellaisia. Kuviona virkkailin kukkia ja tähtiä sekä yhden "auton". :)

Mummille ja ukille lähti kahvipannun alle uusi pannunalunen joulupukin matkassa.


Tässä on käytetty pilttipurkin kansia kahdeksan kappaletta. Väri ei kyllä ihan noin punainen ollut. Kansien takapuoli on tuollaista beesin väristä. Lankana Novitan Tennesee ja koukku nro 2.5. Näitä pannunalusia häätynee vissiin joskus värkkäillä lisää sillä toiveita tuli useempi.

Jatketaanpas seuraavalla kertaa!

 Hyvää uutta vuotta 2013!

5 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta vuotta sinulle myös! Kivoja lahjoja:)

  VastaaPoista
 2. Ihania lahjoja ja hyödyllisiä! Hyvää utta vuotta myös sinulle!:)

  VastaaPoista
 3. Kivoja heijastimia aina tarvii.
  Pannunalunen ideana mahtavan hyvä, en ole vielä ideaa muualla nähnytkään. Minulla on muutama kansi lastenlapsilta kerättyä jemmassa, enkä ole niitä osannut hyödyntää.
  Onnellista vuodenjatkoa.

  VastaaPoista
 4. Kivoja lahjoja !
  Mukavaa alkanutta vuotta !

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa takaisin ja hyvää alkanutta vuotta sinnekin! Tuo pilttipurkkialunen onkin näppärä, oon aiemmin nähnyt noita kruunukorkeista tehtyinä. Tuossa pääsee vähän vähemmällä ympyröiden lukumäärällä kun alunen on jo valmis.

  VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!