Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Ja kolmas...

Piti tehä vaaleempi vaihtoehto tuolle edelliselle pipolle. Nimittäin kävi niin, että kun ed. pipo oli jo melkein valmis, menin vielä lukasemaan tilaajalta tullutta viestiä. Siinä oli ettei mitään kauheen tummaa... No ööh! Tekasin sitten tämmösen vaihtoehdoksi.


 Tästä näytti alkuun tulevan jotensakin tunkkasen värinen. Lisäsin sitte vähän valkosta ja se kyllä piristi kummasti. Mun mielestä tää pipo näyttää kyllä paremmalta tässä kuvassa entä luonnossa. :/ Noo, hieno pipo silti.LIPPAPIPO
Lanka: Novita Tennesee (beige ja valk.), Essentials Cotton dk (ruskea)
Koukut: Nro 3 ja 2.5
Malli: oma

Tästä tuli ehkä hitusen isompi kuin tuosta edellisestä. Näyttää siltä että Tennesee on hieman paksumpaa lankaa kuin tuo Essentials. Tuossa Essentialissa oli kyllä aika hienoja värejä ja kerästä tulee reilusti yksi pipo. Ruskee kerä loppu tän pipon raitoihin jossain puolivälissä. Näitä mahtaa tulla vielä lisää, jahka pyörähän tuossa käsityökaupassa. On näitä niin mukava ja näppärä tehä. Nyt ei kyllä ole tullu muita tilauksia (ainakaan vielä). Tässä nyt sitte mietinki et kelle niitä tekis... tai toinen vaihtoehto et mitähän muuta nyt sitte alkais värkkään. 

Ai niin! Voishan niitä jämälankoja käyttää hyvään tarkotukseen. Tästä on ollu joissain blogeissa juttuakin, mut tämmönen on nyt meneillään.


Kudo töppöset - auta keskosia

Keskoset tarvitsevat villakamppeita pysyäkseen lämpimänä. Lue ohjeet, kuinka voit auttaa vastasyntyneiden teho-osastolla elämästään kamppailevia keskosia. Näppää kuvasta niin pääset Vau.fi-sivustolle.

Ite kun olin synnärillä niin sielläkin oli kaikki villavaatteet loppu. Parittomia sukkia löyty vain muutamat. Et näitähän tulis silleen nopsaan ku on niin pienoisia. Sivulla näytti olevan myös joitain mittoja ja ohjeita lämpimiin vaatteisiin ja tietenkin vastaanottopaikkojen osoitteet.

5 kommenttia:

 1. Hienoja ovat molemmat lippapipot! Kiva idea tuo...

  VastaaPoista
 2. Tuollaiset kampanjat ovat tosi hyviä olemassa! Aina jollain on joutilasta aikaa ja joutilaita lankoja ja sitten on niitä, jotka niin suuresti ilahtuvat itse tehdyistä sukista, piposta tai lämpimästä nutusta siellä sairaalaympäristössä.

  VastaaPoista
 3. Nätti... ja on kiva kun on erilaisia :)

  VastaaPoista
 4. Tämäkin on yhtä hieno kuin se tummakin, tykkään molemmista! Tuo töppös juttu täytyy laittaa korvan taa, oma poika oli aikoinaan keskolassa ja muistan ne villasukat mitkä jalssa olivat. Eivät antaneet niitä kottiin, nyt ymmärän miksei pula on kova sukista.

  VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!