Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt ja jätät käynnistä jälkesi kommentin muodossa.

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Maaliskuun tuotoksia...

Pitkästä aikaa joutaa kirjotella tänne. Tälläkin kertaa kyllä ihan pikaseen, kun on jo tullu istuttua tässä koneella tovi. Sain vihdoin viimein ladattua Picasa-ohjelman koneelle ja kävin samalla valokuvia läpi. Huh huh! Mikä homma!

Mutta. Tällaisia on tässä viimeksittäin syntynyt.

Kännykkäpussukka tilaustyönä työkaverille.Lankana tuttu Novitan Tennesee. Koukku nro 3. Ihan vaan kiinteillä silmukoilla. Suuaukolla rapuvirkkausta.


Junasukat.
Työkaverin tammikuussa syntyneelle tyttövauvalle menossa nämä sukat. Langan sain toiselta työkaverilta ja se oli Nallen kukkaketoa. Aika makeen väriset tuli, eikö? Puikot olisi saanut olla puolta nroa pienemmät, kun nyt käytin kolmosia. (Pienempiä ei ole... vielä...)


Vauvan kesähattu.
Kukkasia edessä ja päälaellakin yksi.
Yllättäin viikolla kolahti postilaatikkoon uusin Novita-lehti. Tämä hattu siis siitä lehdestä. Lehden mallissa lankana oli käytetty uutta Miami-lankaa, minä käytin vanhaa tuttua Tenneseetä. Koukku nro 3. Hattu on myynnissä. Kun suvussa ei taida olla, ainakaan toistaiseksi, ketään tarvitsijaa. :) Katsotaan nyt tuleeko tästä meidän tulossaolevasta sitten se puuttuva prinsessa, vai onko jälleen prinssikatraalle jatkoa. :P

2 kommenttia:

  1. Ihania sukkia ja niin suloinen hattu!

    VastaaPoista
  2. Moikka !
    Lähetätkö blogiini s-posti osoitteesi, voitit blogissani lohdutuspalkinnon :D

    VastaaPoista

Kommentit tuovat iloa!